Kocataş Barbaros Ortaokulu
Kocataş Mahallesi Yokuş Sokak No3/A SARIYER / İSTANBUL

VİZYON

Milli Eğitimin temel kanunlarına uyarak, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, teknolojiyle bütünleşen, demokratik yaşamı benimseyen öğrencilerimizin olmasıdır. Ülkesine, kültürüne sahip çıkan, çalışkan, saygılı, sorgulayan, çağın gereklerine ayak uyduran, vicdanı ve fikri hür öğrenci yetiştirmek. Okul – öğretmen – aile işbirliği ile eğitimde karşılaşılacak sorunları çözmek. Bünyemizde bulunan özel eğitim sınıfları ile özel eğitime ihtiyacı olan çocukları en iyi şekilde eğitmek.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bilim ve teknolojik yeniliklerin farkında olan öğrenciler yetiştirmek. Başarı seviyemizi artırıp örnek okul olmak. Tam teknolojik donanımlı dersliklerin olması. Okul veli işbirliğinin en üst seviyede olması. Rehberlik servisimizin geniş veli öğrenci kitlesine hitap edecek seviyede olması.

Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM

TAM GÜN EĞİTİM

Okulumuz ilçe Merkezine 3 km mesafededir.

KOCATAŞ MAHALLESİ YOKUŞ SOKAK NO:3/A SARIYER/İSTANBUL